I miss ya, I miss ya, I really wanna kiss ya


hej mina snyggingar som läser detta!

Vart på allum precis med syster min och kolla skor, hitta ett par höga tygskor med blommor på och ett par svarta skinn stövlar, riktigt nöjd. Innan det va jag även inne i stan med "virrig kille", haha.

Va även på kräftskiva i helgen med laget på Orust, riktigt lyckad faktiskt men dte va ju jag och 2 till som hade planerat allt. Så här va dte, måste bara säga att för jävla grymma va vi... vi hade i alla fall inte sagt till någon vart vi skulle utan alla hade fått ett kuvär där dte stod något utan för t.ex på första personens kuvär stod de kanske, 16.00 ska du sätta dig i bilen och öppna kuväret, sen när klockan va 16 öppna man kuväret och där stod det vart man skulle köra med en gåta, kanska gåtan ledde till Ullevi och där stod nästa person som skulle stå där då och på hennes kuvär stod det ju då 16.15 vid Ullevi och sen när man satte sig i bilen öppna man alltid nästa persons kuväret... sen de nästsista kuvären skulle vi lägga i en busshållplats vilket va himmla pinsamt när den va full av folk och det sista brevet gav vi in på en liten mack typ... han fatta igenting och trodde typ vi va dumma i huvudet typ. Väl där åt vi kräfter, drack mycket snaps och många snaps visor blev det eller hur liselott, ellinor, emma och rebecka :) Snacka också himmla mycket med allt folk vilket jag inte trodde jag skulle göra, dom är ju trots allt minst 4 år äldre än mig(med snacka mena jag inte bara snacka utan mer "personal talk") men dte va mysigt. Vm guld i år bestämde vi i alla fall, nu jävlar!

Skolan är bra nu också tack vare melanie,trodde ärligt att jag skulle behöva umgås med hovås snobbarna i 3 år eller töntar som ser upp till dom vilket är ännu värre men nu umgås jag ju med en normal hovåsare men sånna finns dte med de har jag träffat innan. Grym är hon i alla fall och hon gör mina dagar nu för tiden, finns några till men dom hade jag inte lärt känna om dte inte va för henne.

Typ längsta inlägget hittills men dte va ju typ årsen jag skrev sist och sen så har jag inte gjort mkt på länge försen nu typ, dte är kul att festa med mera men måste säga att jag har lärt mig nu efter den regninga sommarn att dte också är för jävla skönt att kolla film och sitta vid datorn och bara slappa. Men även om jag skulle kunna sitta och skriva tills imon typ så ska jag inte göra detta utan hitta på något roligare.

Puss och Kram, ses snart!

life sucks sometimes


Hola amigos, eller nått!
Ja, jag är sämst på att uppdatera... ska bli bättre!
Ja, min look på bloggen är sämst... ja nån får jätte gärna göra den bättre!

Skolan och klassen känns bättre nu för övrigt men går fortfarande inte att jämföra med la. Har inte gjort mkt sen jag uppdatera sist typ, gått i skolan, pluggat (ja redan), tränat, va även hos pille i helgen och mös med folk, snacka även himla mkt med eeråla vilket va mösigt. Fick även träffa Olin och Minna, trodde inte jag skulle få se den tjejen på år typ eftersom hon flyttat till Sätila. Missa även NRJ den kvällen eftersom jag träna, himla ovanligt måste jag säga. Fikat en hel del nu också även med karin denna eftermiddag, vi visste inte riktigt va vi skulle berätta för varande typ 3 månader är svårt att ta igen. Men efter att fikande så har mina pengar bara spungit iväg men dte är mysigt, nått som är bra med att gå i stan, suger att ta bussen på morgonen bara!

Igår låg jag bara hemma och dega med familjen vilket var länge sen, ganska mysigt faktiskt. Vi kolla på "The green miles" den börja skit segt och va bara äcklig typ men sen efter ett tag så blev dte en ganska gullig film i dte hemska typ, långt ifrån bästa filmen men okej.

Idag ska jag i alla fall orka duscha, vilket jag skulle gjort för typ 3 timmarsen men dte kommer väll. Blir nog inte så mkt mer idag ska vila träna i kväll och sen börjar skolan imon, men man har ju en fet sovmorgon så ganska soft.

PUSS och KRAM, SKUMBANNAN!

Now I will start the new and leave the old behind...


Hej, hej!
Då har skolan börjat igen dock inte gamla, kära och älskade la- skolan som man har gått till i 10 år nu utan nu ska man ta sig in till stan. Börjat på Vittra Vasa, riktigt nöjd med skolan för den verkar grym och inget annat emil! Kanske inte lika nöjd med klassen men får la ha tålamod och vänta tills man känner folket, liten geek klass är vi typ. Men det blir la bättre hoppas jag, känner inte en människa och inte lika kul att gå till skolan när man vet att man inte kommer träffas av en sur eller glad hampus som kan få en på bättre humör och man kan snacka om allt med, men bara att lära sig antar jag! 
Saknar la- skolan och alla minnen, saknar folket ni gjorde mina dagar<3

       

Bby call me, call me!


HEJ!
Idag fick jag sovmorgon till 11 vilket jag inte har fått på hela helgen och det har vart en plåga! Sen dess har jag bara legat och kollat tv typ, pratat i tele och ätit. Har även sytt in en kjol, eller mudden som man igentligen ska vika ner över höftena men jag drog upp den istället och så blev dte en hög kjol lite stålt faktiskt även om dte va mamma som sydde och jag sa hur jag ville ha det. Resten av dagen blir la också ganska soft antar jag, helt jävla slut i hela kroppen men jag ska ju tränar hela kvällen med och idag tränar jag en timma längre också. Sjukt va mkt man kan träna men kul är dte ska ni veta. Men nu blir dte film tror jag men ring vet jag aldrig fel!




 Kjolen jag sydde in från HM

hard work...


Hej hej!
Måsta bara börja och säga att "Sommaren med Göran" va bra, inte bästa filmen men grymt rolig, hade väll ingen direkt handling bara ett gott skratt.
Har börjat träna nu också vilket är grymt skönt för dte är dte jag är bra på typ, jobbigt att vi tränar så mycket bara och alltid på kvällen. Men bara och vänta för nästa vecka blir dte ännu mer och jag är död efter två dagar på den här veckan. Det är sjukt att dte är dte här man går och väntar på i slutet av sommaren att man ska få börja träna men sen när man väl börjat så fattar man vf allt blir så jobbigt och allt bara skiter sig utanför träningen och man bara tappar allt och alla. Man missar så mkt som händer över allt även om dte bara är denna lilla hålan så händer dte alltid saker när man är borta, vilket dte inte gör då heller men känns så.
Vill inte tappa folket igen och speciellt inte dig!!!!



  Juluppvisning! jag och Jempa (Nanna)