You are my littel angel, close to my heart

chacha.
Va att tag sen ja, (som vanligt)
Har inte hänt så mkt sen sist jag skrev , mitt liv rullar på, plugga, träna, äta och sova typ.
Har i alla fall besökt snobbanas stad nu, va mkt mysigt.
Har ju minne som en guldfisk om dte inte gäller saker som hände för typ 1 årsen, dom minns jag som igår, men kommer inte ihåg va jag gjort dessa två veckor.
Nu sitter jag i alla fall och väntar på eerola som sover som en gris till 12 men hon är på väg:) vet inte va vi ska hitta på, hon ska sminka mig i alla fall eftersom jag ska ta kort med laget idag och dom kräver att man är så kallat "översminkad", inget vi gillar!
Saknar för övrigt landvetter skolan och folket i landvetter, va ett tag sen man umgicks med alla (även om vittra är grymt för dte är det). Så hör av er!!!

Have a nice daaaay

things change faster than you thing


god kväll eller nått (:

Har kommit på att min blogg näst in till suger och att jag typ har 3 trogna läsare, men va fan. Jag gillar mina tre läsare och min blogg, kanske inte bloggen men läsarena, så kärlek till dom.
Har iaf inte gjort mycket i kväll skulle åkt till Hovås på fest med min party prinsessa Melanie, men lat som jag är så orkade jag inte åka bussen dit och titta tv istället. Har även pratat konstant i telefon, mycket trevligt, mycket skumma samtal, mycket glada människor!
Men ska spela farmville nu, freek som jag är.

love nathaj

träning, träning, träning, plugg, plugg och plugg


hej snyggingar!

Som sagt så är dte enda jag gör nu för tiden och tränar och pluggar typ, men det blir la för hoppningsvis bättre när man kommit in i dte så dte blir som en vana, går som en sombi och bara trycker in mer och mer. I måndags va jag i alla fall på hajk (vet fortfarande inte va det är) med klassen och melanie iaf. Det va grymt kul när vi bara fick umgås med klassen, alla lekar var la så där, jag och melanie misslyckades ju då med det mesta. Vi skulle grilla grillspett men det tog sådan jävla tid så elden slockna så vi fick gå till en annan, dte börja regna och det höll på att bli mörkt. Det är inte krydd när jag säger att vi satt och grilla i 2 timmar men gott va dte och många skratt fick vi. Måste också säga att Enkido är seriöst den sjukaste människa jag träffat men så jävla skön och så jävla borta.
Har även hunnit fundera på att kanske klippa page, men vet inte om jag vågar, tänk om det ser för jävligt ut eller jag saknar mitt långa hår va tycker ni? Annan idé?                                                                    



Page liknande?                                       Långt med raklugg?                


Långt med lång lugg?                           Axelkort men väldigt uppklippt?

sleep tight mr. white


HEEEEEJ!
Klockan är typ 12 nu och jag ska upp 6 imon men vet ni vad? det är fredag imon!
Inte gjort mycket mer idag än gått i skolan och tränat typ, gjorde precis klar all läxa också. Vi har bara test dagar nu i 4 veckor då man inte har så mycket läxa med mera så allt nytt ska komma på en gång, men vi har fan läxor så man kan sitta och plugga dygnet runt nu hur ska dte bli sen liksom, hej min lilla fritid försvann helt! Iaf blev jag mkt nöjd med brevet jag skulle skriva till komiken Nour, dock stämde inte ens hälften av det ja skrev men riktigt impad att jag kunde skriva med sån inlevelse, haha!
Imon ska jag i alla fall till skolan igen, använda mina nya stövlar tror jag om jag orkar, redovisa om Gustaf Fröding för massa människor som man inte känner vilket är lite hemskt, bättre med folk man känner. Skulle igentligen hem till en i den nya klassen och festa med några av dom men blir och åka hem till Karin i stället och fira moa vilket ska bli kul eftersom dte va år sen jag träffa de människorna. Tränar dock både fredag kväll och lördag morgon men dte finns la tid där i mellan hade jag hoppats, hinna ska jag i alla fall. Ska ringa och väcka linus imon med, älskar att väcka folk, kul att han sa det också men han sa inte när så han kommer ju ångra det!



ses...

I wanna stay young for ever


Hej min lilla blogg!
Inte vart i skolan idag efter som jag är förkyld och det aldrig går över så mamma tycket jag skulle vila så jag blev frisk, känns dock inte som det hjälpte. Hatar att bara sitta hemma och veta att men går tredje veckan i skolan, men ändå missar så jävla mkt. Man tänket så mkt när man inte gör något heller, får typ panik av att bara sitta still och veta att jag inte tränar vilket är sjukt eftersom jag annars tränar konstant och dte bara borde vara skönt att vara ledig.
Vi hade även vårat första fyspass med laget igår, jag trodde jag skulle dö... Sprang 3,2 km eller jag skulle sprungit men fick inte för min tränare eftersom hon inte tycket jag lät frisk, hon hade ganska rätt. Så jag fick hoppa hopprep och hämte bandspelare med mera för att vi sedan skulle göra olika stationer med styrke träning. Jag hade ändå haft Karin (våran andra tränare) innan på sånt här men igen annan visste va de gav sig in på men vi klara det och idag har i alla fall jag ont i hela och då menar jag hela kroppen. Men för att trösta alla andra så ska jag också springa när jag blivit frisk och ta tid på dte så man kan se om man har förbättrats när vi kört med fys ett tag. Hatar att springa så igen som är bra på att pusch som vill springa med mig?
Men som sagt har ju en del läxa att göra så är la bara att börja ska mejla in va vi ska göra för att samla in pengar till kenya också, det enda jag och melanie kom på va att sjunga på stan men ganska öppen för förslag!


tränings klädd!

hugs and kisses!