I wanna stay like this forever.

Hej vänner och bekanta!
Sitter och väntar på att familjen ska bli klar är nog första gången jag väntar på dom. Vi ska i alla fall kolla på sommaren med Göran och hoppas att vi får oss ett gått skratt. Den verkar bra, tycker jag... men upp till bevis, kommer la en komentar om den sen kanske. Men får dra mig för nu väntar dom på mig :)

Like a said...

Redan tröttnat på att blogga men eftersom min blogg tydligen saknar bilder så kommer det här bilder på min söta vän MINNA :D:D

               
        Minna i Romme...                                                  Minna innan balen....


      
Minna som blond...                                           jag, helena, nilsen och MINNA!


I was praying that you and me might end up together!

Tjenixen!
Vart ute precis efter en dag med reklamutdelning och massa snack med anna, mysigt mysigt... Nu blir dte dock sängen snart kanske koller ett avsnitt av OC eller OTH då får man så himla bra vibbar och så saknar man gamla tider till tusen. Å så ska man snart gå vidare ännu mer och lämna BÄSTA skolan för en annan, blir la också bra men kan ju sätta livet på att dte inte kommer finns en som Hampus och hans snack på den skolan! Sakna, sakna, sakna... saknar koffe och rikard också som helt klart gjorde skolåret till dte bättre!

men ska sova som sagt, så sov sött och dröm om små kryp ni mött....

Hello, första inlägget :D

Hej nathalie här!
Nu ska jag börja blogga, får se hur det går eftersom jag har problem med att bara sköta allt annat man ska lägga upp bilder på m.m. Har ju snart lyckas skriva ett inlägg i alla fall, lite stolt. Men om man inte kan prata ut om allt så kan man ju skriva om det därför jag ska börja blogga, är ju kanske inte ens någon som läser detta.
Men får se hur aktiv jag är, kan ju i alla fall säga att jag va med eeråla idag och vi träffa anna vilket va ett bra tag sen om man tänker på hur mkt vi umgicks innan, dte kändes bra att det bara kunde vara vi utan att dte kändes konstigt har saknat tiden med dig! Hoppas dte kan bli mer som förr, saknar den gamla goa tiden men även den tiden hade problem så kanske inte ändå saknar en del av folket... förutom det falska! Men klockan är ganska mkt nu bara typ halv 3 så där och jag ska jobba i morgon, herre. Men vi höres!!

puss och kram


Välkommen till min nya blogg!