I'm gonna be by your side


Skating is something that most people will never understand. It's not just a sport or something to do. It's a way of life. Once you're in it, it's in your blood. Once you land your first jump or carve your first edge, you can't stop. The rink is home away from home. You love the smell of that ice and hearing the glide of a blade is like music to your ears...

Hur mycket man än tränar, hur mycket man än missar och måste tacka nej till, hur mycket man än tröttnar på det och hur mycket man än känner att nu är tiden inne för att lägga av så kommer man aldrig komma ifrån att alla är en ända stor familj och alla har vi det gemensamt, inget man förstår förens man varit en del av det. Det är detta som får en att fortsätta och kankse också aldrig får en att sluta...

   

    

   


Good times!!


I will overcome the gravity


Ny dag, nya möjligheter och här sitter jag och pluggar. Seg söndag som vanligt vilket va behövligt, ska ut och övningsköra med mamsen snart, starta i backe och sådant trevligt. Sedan blir det nog kankse fotboll hos pojkvännen med resten av landvetter.
Vem vet, kanske ses där? ;)

                                             victoriac7:  Various shades of pink in this water marble.  I like the pattern on the thumb.
Även tänkt att fixa naglarna hur jag nu ska hinna det men något liknande det här kanske bara att mitt inte ens kommer bli hälften så bra som det här, tips från Jossefin!

I can't believe it


Gått en vecka i skolan nu eller börja ju i onsdags så tre dagar, detta firades iallafall med lunch på Pita med Karin, Amanda, Linnea och Oskar (Amandas pojkvän).

Denna vecka har gått grymt fort eller de här tre dagarna då, låter bättre med en vecka! Även om allt känns lite små skumt, så är det inget ovanligt i klassen Fröding.


Måste också berätta att jag nu tränings sprungit ut vid Opran eller ja vi tävla om vem som skulle springa ut och vi förlora som vanligt så alla stack men de andra klasserna sprang ut, så sista båten och sist på ut springet går inte att missa mig om 263 dagar för då smäller det!!!

                                             


Jobbar även med matspjälkningssystemet nu och ska göra en redovisning på en timma, går ju natur ja. Hitta då denna grymma låten som får avsluta dagen.



HELT SÅLD PÅ LÅTEN, GRYMT FLOW, ELLER? HAHAHA!!



school spirit


japp då börjar skolan imon och jag har en finne ovanför bröstet, vid nyckelbenet typ... 
An awesome friend on visit, med andra ord!

Ska bli kul att träffa klassen igen iallafall och ser fram emot att det är sista året, men ser inte fram emot ett helt år med plugg så ta mig här ifrån, NU NU NU... vill ha sommarlov igen!

Jag börjar bli trött klockan är ju trotts allt 1 och jag ska upp vid halv 7 imon, gooD luck chuck!!!


I'M back...

17 år, märker du hur fort det går?


Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens,
vad vill du veta om mig?
fråga bara, jag berättar vad som helst!

Det var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar...

Halloj, va länge länge länge sen jag sker nu men har jag tänkt börja skriva av mig igen. Kommer antagligen bli så att jag inte hinner skriva som vanligt med all träning och så men jag ska ge det ett nytt försök iaf.

Kan ju då berätta att jag sytt om ett linne idag, bilder på det kommer upp inom snarast, eller?